lørdag den 9. juni 2012

9/6

Sent i seng = sent op.

Selv om her er stinkende varmt - så sov vi til 8.15 og så skulle vi have en lille smule fart på - da vi gerne ville se Holland - Danmark OG den blev vist på ESPN!

Så vi gik op til det store fjernsyn i campingpladsens hovedbygning og der sad 2 andre danskere - der kom også 4 hollændere - som havde misset tiden lidt - så de kom først da det stod 0-1 :) :)

Spændende kamp og vi fik da også snakket lidt med det danske par - som var på en 4 måneders tur rund i USA / Canada og Peru.

De anbefalede et godt sted ved Lake Powel - så det vil vi se om vi ikke kan få passet ind. Det bliver et par lange køre-dage - men det skulle være muligt.

Ellers stod den på en tur i poolen hele familien - jeps vi fik lokket Lone i og efter det skulle der lige vaskes lidt tøj og spilles lidt kort.

Tobias skulle have sig et par Dr. Dre hørebøffer - så vi kørte til den nærmeste Best Buy og Lærke fik så også et par da vi nu alligevel var der.

Så tog vi videre til 'All-you-Can-eat' sushi restauranten i outlet'en - for det var rigtig lækkert sidst vi var der.

Lone blev desværre utilpas - så vi måtte få hende tilbage til camping pladsen og ind i et kold bad med hende - hun fik også lige en masse at drikke og ligger nu i 'Bogbussen' med fuld air-con.

En lidt 'kedelig' afslutning på Las Vegas og stemningen er lidt trykket - så hun skal lige på ret køl igen.

Resten af os - sidder så ude i 'skyggen' hvor der vl kun er 25-27 grader og surfer lidt på vores iPads - her er nemlig gratis internet - så kan ungerne lige klare det.

I morgen skulle vi gerne videre til Zion nationalpark - så vi håbet at Lone er klar igen.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar