søndag den 17. juni 2012

17/6

Kampdag - men vi havde ikke rigtig nogen steder at se kampen - med et par ninja-tricks skulle det kunne lade sig gøre via DR's hjemmeside.

Vi skulle også lige teste om vi kunne Skype - så Lise & Ulrich var testpersoner og det gik sådan nogenlunde igennem. Så gik vi helt Skype 'amok' og lokkede farmor til at installere det - hvilket hun bare gjorde uden nogen problemer og fik oprettet et Skype-navn - vi fik dog ikke video igennem - men fik snakket med farmor og farfar.

Så skulle vi ellers se kamp og første halvleg gik sådan nogenlunde - altså hvis man tænker på signalet - men så stoppede det og vi kunne ikke længere se kampen.

Vi skulle så lige test om vi kunne komme igennem på Skype til familien Hjorth og det gik fint - så de drejede computeren mod TV'et og så kunne vi næsten følge anden halvleg. Øv til resultatet :(

Vi startede 'bogbussen' og kørte mod Hollywood Boulevard - hvor vi fandt en parkeringsplads bag en skobutik og det var jo næsten som at sætte ulven til at vogte får. Så vi fik lige købt et par sko hver og så ellers op til Walk Of Fame - hvor vi fik set på stjernerne også dem i fortovet.

Rigtig lækker mad på en italiensk restaurant og billeder af Hollywood-skiltet og så ellers hjem igen - første gang vi har kørt i mørke med 'bogbussen' - det gik ok.

Nu skriver Lærke lige et par postkort og så skal der vel spilles lidt kort - så vi kan lade op til Disneyland i morgen.

 

Og ja - vi har nogen skøre unger!!!

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar