fredag den 22. juni 2012

21/6

Lone have læst om et sted i Malibu - hvor vi skulle hen og spise morgenmad.

Så lidt tidligt op og i det fine tøj - Lone havde det 'helt store skrud' på - det vil sige pæne øreringe og flot kjole :)

På vej ud fra campingpladsen så vi lige en masse kolibrier - som blev fodret med sukkervand.

Ind i Bogbussen og så finde et sted af parkere - for vi havde lige været nede og vende dagen før og det var nærmest umuligt at have så stor bil med.

Paradise Cove Beach Cafe hed stedet og det første der mødte os var en sur kvinde - som sagde at det kostede 10 $ pr. person at GÅ ind på området - men hvis vi var i vil ville det kun være 3 $. Vi prøvede at snakke pænt - først og så blev vi lidt sure - men hun ville have 20$ for at få ind.

Hmmm - vi betalte og gik ind og fik en fin morgenmad - på et meget autentisk sted. Lone snakkede med dem i restaurenten og de sagde at vi nok skulle få pengene tilbage - men det var hende ude foran ikke enig i - så tilbage igen og efter megen snak og en lidt ophidset Brian - så fik vi de 20 $ tilbage.

Vi kørte videre op af Highway 1 og fandt en lækker lækker strand - hvor vi hold en pause i et par timer og badede i Stillehavet. Det er koldere end Vesterhavet! Lone kom i 'nærkontakt' med en pelikan - som ellers gik fredeligt på græsset :)

Vi kunne ikke lige finde en camping plads - men fandt til sidst en naturcamping - som var ok til en overnatning (uden internet - så derfor lidt forsinket opdatering).

Grillmad og stor fokus på ikke at bruge for meget vand.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar