fredag den 22. juni 2012

22/6

Man vågner tidligt på sådan en naturcamping - hvor der bor en masse andre med unger :)

Vi var ude efter et posthus og efter at Marie havde sagt at der var et meget tæt på - så drog vi afsted med bogbussen.

Det var det fineste lille posthus og vi fik sendt et par postkort.

Vi skulle videre op af 1'eren mod Carmel - hvor vi godt nok først havde en campingplads i morgen - men vi har kørt lidt længere de sidste par dage og da vi ringede til dem så var der plads allerede i dag.

Highway 1 kører langs havet - hele vejen nede fra Los Angeles op til San Francisco og en del af turen er op op op og så ned ned ned - det er noget der kræver stor koncentration i en bil af den størrelse og da Loneog Lærke så på skift blev køresyge - så var den en spændende tur.

MEN det vildeste var nok at vi så hvaler!! Lige som man kommer kørende - så kan man pludselig se deres vandsøjler ude i havet og der var flere af dem - vi så faktisk rigtig mange. Lone nåede også lige at se et par sø-elefanter.

Vi fandt en bank og fik hævet lidt kontanter - da campingpladsen ikke tager mod kort - hvilket er første sted vi møder det.

Efter banken smuttede vi på stranden - for lige igen og tjekke om Stillehavet var så koldt. Det var det!!

Og det var også koldere end i går - Lærke og Tobias nåede i eller vel mest Lærke - det var for koldt til os andre.

Så vi lå der kun en times tid og kørte så videre til campingpladsen. En sjov lille en - men meget hyggelig - super lidt plads at bakke bogbussen ind på - men med hjælp fra alle så lykkedes det til sidst.

Her er utrolig mange natsværmere eller møl - de er her nemlig også når solen er fremme.

Nu er aftenens omgang kasino spillet og vi er så småt ved at gå i seng. I morgen tag vi til Monterey Bay Akvarium og måske ud på en hval udsigtstur.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar