mandag den 11. juni 2012

10/6

Nu skal vi væk fra varmen :) Lone er ok her til morgen - men Brian er ikke helt på toppen. Ungerne har det fint - men alle er glade for at skulle videre.

Lige så 'lækker' som Las Vegas er - lige så varm og storby er den.

Morgenmad og så ud til den nærmeste Wallmart - for at få handlet til de næste par dage. Vi skal til Zion og ved ikke helt hvad der er af indkøbsmuligheder.

Kludre lidt rundt i motorvejene for at komme ud af Las Vegas - men til sidst lykkedes det og vi er på vej mod Zion.

En lang køretur - på en lang og lige highway - lidt kedelig tur frem til begyndelsen af nationalparken Zion. Vi måtte lige ind og tanke - der købte vi et kort over Utah - da 'Marie' ikke helt kunne finde campingpladsen.

Turen gennem Zion var utrolig flot og meget stejl med hårnålesving. Zion er røde store klipper og lidt grønt - men en del anderledes end Yosemite. Vi skulle også gennem et par tunneller og en af dem måttede lukke - fordi vi kun kunne køre på midten - da vi er 12 fod høje og der var 13 fods plads på midten.

Vi tjekkede ind på camping pladsen en time senere end vores ure siger - da vi har krydset en tidslinie og derfor 'mistet' en time :)

Rigtig lækker camping plads - med pool / minigolf / bordtennis / klatrevæg / kabellinie og en masse andre ting. Her bliver vi også i morgen og laver ingenting/daser. For vi har et par lange køredage ned forbi Grand Canyon og videre til San Diego.

Spiste hjemmelavet chiligryde - som faktisk var helt ok og gik en turi mørket - for at se hvad der var på pladsen. Ungerne slog de voksne i bordfodbold - så vi måtte vaske op :(

Håber at nætterne er lidt koldere - så vi kan få sovet lidt mere.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar