lørdag den 9. juni 2012

8/6

Her er varmt!! - alle har storsvedt i løbet af natten og her er bare VARMT.

Godt nok sove vi 'længe' (til 7:30) - men så var her simpelthen også så varmt - at vi skulle ud i skyggen - hvor der så kun er ca. 30 grader.

Vi blev enige om at køre til en outlet ca. 15 min fra Circus Circus RV camping - så vi pakkede sammen - det er vi efterhånden gode til og så ellers ud på den 6 sporede motervej. Det er lidt scary når Marie siger: 'Hold til venstre' og der er 5 spor til venstre for en.

Vi fandt outletten og efter lidt søgen fandt vi også en p-plads - 30 fod RV fylder trods alt lidt og den så også er 12 fod (ca 3,7m) høj - så er det ikke lige alle stederden kan være.

Så blev der shoppen igennem og vi fandt en 'all-you-Can-eat' sushi - så fik også spist igennem.

Tilbage på campingpladsen ved 5-tiden - der var vi pænt fladet trætte. Så en ture poolen og Lone fik læst lidt i sin bog.

Så var der tid til et par timers afslapningen så skulle vi ellers ud og se The Strip. Vi fik gået en lille omvej - gennem en del gentlemens club's og så var vi der!

Et inferno af lys og lyd - mennesker over det hele og spillemaskiner alle steder. Vi prøvede ikke noget - men var da lige igennem et par casinoer.

Meget sen aftensmad - med trætte unger - så vi fandt en taxi og kørte tilbage til campingpladsen.

Vi havde haft air-con til at køre og der var da lidt kold da vi kom tilbage - men lynhurtigt blev der varmt igen.

Suk :) - så fra frysepunktet om natten til vel 25-27 grader - der er da en forskel.

Vi satser på at ESPN viser kampen mellem Holland-Danmark i morgen tidlig kl. 9.00

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar