tirsdag den 5. juni 2012

4/6

Ny record :) - ungerne sov til kl.7.00

Vi ventede spændt på at klokken blev 8 - så vi kunne ringe til Cruise America og så aftalt vores afhentning.

Brian ringede på slaget 8 og fik aftalt at blev afhentet kl. 9.00 - så fik vi ligepludselig travlt og smuttede på iHop for en hurtig gang morgenmad.

Lidt over 9 var Mr. Wong ved hotellet og vi kørte sammen med en anden familie (måske hollandsk) ud til Cruise America. Turen derud tog lidt mere end en time - men vi kom da over den store Bay Bridge og fik set lidt af Oakland.

Hurtigt indtjekning og så ud og få en visning af RV'en og her stoppede det hurtige :( :( :(

De skulle lige starte RV'en - men her startede problemerne - de kunne ikke dreje nøglen. Vi ventede ialt 2 timer !!!! De fik de aldrig til at virke - det viste sig at 'dem omme bagved' drillede dem 'ude foran' og havde roddet rundt i nøglerne.

Til sidst endte det så med at vi fik en anden RV - den samme slags og størrelse.

Hold da fast hvor er den stor og voldsom at køre - det kommer lige til at tage etape dage at blive fortrolig med den.

Ud og shoppe i Walmart og en anden kæde der hed FoodMax og så eller på med Marie (gps'en) mod Mariposa.

Det må være nogen af verdens dårligste veje de har her ovre - det bumler og larmer - hopper og danser - man skulle næsten tror at der ingen affjedring var i RV'en.

3 en halv times kørsel senere og vi var på den første camping plads ved Yosemite. Lidt problemer med at finde vandslangen så der kunne komme vand på - men fandt den til sidst.

Fin aftensmad - som vi selv lavede !!! :) og så gik vi ellers tidligt i seng - totalt udmattede efter en dag med mange udfordringer og oplevelser.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar