mandag den 18. juni 2012

18/6

Så blev det tid til Disney. 

Der skulle lige handles - da vi var helt 'nede' på madvarer. Så vi pakkede 'Bogbussen' ned og fandt et supermarked - man ved så at man er endt i den mexicanske del af LA - når alle numre som der blev råbt op fra slagteren er på spansk og de selv bager store tortillas ude i baglokalet. Men vi fik handlet og kunne nå et par timesafslapning - inden vi tog shuttle-bussen ind til Disneyland.

 

Hold da op det er stort og med tusinder af mennesker - de havde lige åbnet Cars land og der var hele dagen mindst 3 timers ventetid på deres Cars Racers forlystelse - den fik vi så ikke prøvet.

 

De har ellers et smart system - hvor man kan booke en fastpass billet og så får man en forlomme på et fastlagt tidspunkt - hvor man så ikke behøver at stå i kø i alle timerne.

 

Det var så bare ikke lige virkende til Cars :( - men ellers er detaljerne utrolige - alt som i filmen og alt et sådan set som i filmene alle de andre steder.

 

Vi prøvede en utrolig sjov 4D biograf i Bugs land - hvor vi fik vand på os og der var dufte - plus det sluttede af med at det føltes som om at en orm kravlede under sædet.

 

Vi var først taget så sent der hen - da vi gerne ville opleve lysene om aftenen og så er der et stort vandsjov.

Det var også fantastisk - video på vandstøv og laser med musik - intet er for stort til Disney.

 

Nu er vi så tilbage i 'Bogbussen' - godt flade og skal lige prøve at få ladet op til Universal Studios i morgen - ja vi har lagt et lidt hårdt program - men så er de sidste dage også ren afslappelse op langs kysten.

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar