lørdag den 23. juni 2012

23/6

Så kunne vi sove længe - det vil sige at Lone og Lærke sov længe - lige indtil 9.30...

En god gang morgenmad - som blev spist inde i bogbussen - for her er noget morgenkoldt.

Vi var blevet enige om at det skulle vaskes tøj i dag - men da campingpladsen ikke har vask - så måtte vi til den nærmeste 'vaskehal' ca. 5 min væk. Vi kiggede lige i første omgang - for dagens udflugt gik til Monterey Bay Aquarium.

Et virkelig flot sted - hvor vi brugte en del timer med at kigge på deres Jellyfish udstilling og kigge på diverse fisk og søheste.

Videre derfra til vores vaskeri - hvor Lærke og Lone vaskede tøj - mens Tobias og Brian fik handlede tind. Vi skulle finde lidt andet aftensmad end de sædvanlige bøffer med salat og pasta.

Da der var handlet ind og mens tøjet var ved at blive tørret - sad vi i bogbussen og så lidt Kung Fu Panda 2

Efter vi kom tilbage til campingpladsen - så smuttede Lærke og Tobias i poolen. Der er godt nok ikke en pool på vores plads - men af en eller anden årsag - så ligger der to campingpladser lige op af hinanden.

De 'lånte' så lidt de andres pool - men der var alligevel ikke nogen der var i den.

Efter aftensmaden fik vi selv filmen færdig og spist lidt mere Ben & Jerry is - uha der er mange gode varianter.

I morgen skal vi måske ud på en hval ekspedition - men lad os nu se hvordan vejret er. I dag har der været solskin hele dagen - men vinden er kold - så det er ikke rigtig strandvejr.

Vi er så småt begyndt at tænke på at skulle hjem og de fleste glæder sig - dog nok mest ungerne - for de har lige 6 uges ekstra sommerferie - vi andre skal tilbage på arbejde. Det bliver hårdt!!

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar