søndag den 24. juni 2012

24/6

Dagen stod på tur til Monterey - men først skulle alle lige op og der bliver sovet længe for tiden.

Lone tog sig også lige en løbetur - så vi slappede af og tog afsted ved 11-tiden.

Monterey er en pænt stor by - hvor det meste er samlet langs havnefronten. Vi fik købt lidt gaver og souvenir til dem derhjemme. I de her sidste dage går der ikke to ord mellem at Lærke siger Mille - hun savner hende og alle hunde vi ser og her er mange - ligner hende.

Vi fik en god gang middagsmad og det var helt tilfældigt på en cafe hvor de viste England/Italien - så der fik vi lige set de sidste 30 min af 2. Halvleg - vi skulle desværre videre så vi fik ikke set resten.

I Monterey er det også muligt at leje cykler - så vi fandt et sted og fik lejet en 4 personers. Der skulle trædes til - når det gik lidt op af bakke - men det var skægt og alle morede sig.

Godt flade - gik vi på jagt efter et bageri - som Lone havde set dagen før og vi fandt det. Dejlige jordbær- og lemon-tærter - så vi lige kunne krybe hen til bogbussen og komme tilbage til campingpladsen - godt flade...

Dog ikke mere end at ungerne lige kunne nå en tur i poolen og aftensmaden blev så bare hvad man havde lyst til at spise - vi skal også til at have ryddet op i de madring vi har tilbage.

I morgen skal Lone - helt alene - på en hvaltur. Vi kunne desværre ikke lokke ungerne med ud og vi syntes ikkeret drukne være alene hjemme - så Lone får kameraet med og tager ud på havet i 2-3 timer. Ci glæder os til at se billederne - der skulle være en del pukkelhvaler for tiden.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar