lørdag den 2. juni 2012

2/6

Natten gik nogenlunde - det bliver hurtigt varmt i rummet og børnene griner af Brians snorken. Tobias sov længst til kvart i syv.

Lærke sad i mørket og spillede på iPad'en fra kl halv fem - sagde hun. Lone blev helt forskrækket. Vi kom afsted til morgenmad lidt for sent, fordi vi skulle være ved færgen til Alcatrez kl 9. Flertallet ville på iHop igen og det ligger lige om hjørnet, så det passer med tiden.

Alcatraz være spændende - nok mest for de voksne - da vi gik med høretelefoner på og lyttede til historier fra tidligere fanger eller fangevogtere.

En vindomsust ø - med en masse historie. På færgen tilbage fik vi lige set en pelikan eller det vil sige at Lone ikke lige opdagede den :)

Om eftermiddagen tog vi tour bussen til Union Square, hvor der er gode shoppe muligheder. Vi var i Disney butik, Apple store, Macy's og G -Star, men det var dyrt, så vi afventer lidt. Der var i det hele taget meget dyrt og eksklussivt. Lone fik dog et par nye flotte løbesko til sikkert mindst halv pris af derhjemme.

Apple Store må være det sted med de flest ansatte - vi har set. Der var vel en 30-40 ansatte - som alle havde blå t-shirts og var meget imødekomne.

Efterhånden synes vi, at vi er meget i gang og ude hele tiden, så vi glæder os til at BO i Mobilehomet.

Nu har vi så lige spist en fantastisk gang aftensmad - nok det mest møre lammekød som Brian har spist!

Her kl. 21.30 er ungerne ved at være trætte - Lærke var jo så også tidligt oppe - men ellers er alle ved at være 'inde' i de 'nye' tider og i morgen har vi ikke noget fast på programmet - så der kan det være at vi kan sove til kl 7.00 :)

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar