onsdag den 20. juni 2012

20/6

Så kom vi ud af LA.

Vi havde næsten ikke mere gas på Bogbussen - så vi skulle finde et sted og få det fyldt op igen. Vi spurgte på campingpladsen og de sendte os videre til den nærmeste U-Hal og her gik så nemt som ingenting og vi fik fyldt op.

Vi havde aftalt at vi lige skulle forbi Citadel - som er den 'lokale' outlet i nærheden.

Efter en del omveje - som Marie pænt fik ført os igennem - så var vi der og fik shoppet lidt mere og købt et par gaver til dem der hjemme.

Det lykkedes endeligt Lærke - at finde en cap som hun ville have og Tobias fik købt et pulsur.

Videre fra outlet'en ud af Los Angeles til Stillehavet - her dukkede det ligepludseligt frem og vi kørte til en RV park som Lone have set på nettet. Den var der desværre ikke længere - så vi kørte lidt tilbage til en anden vi havde set på ruten.

Her var der plads og den ligger fantastisk - med udsigt direkte ud over Stillehavet - men de ved så også godt hvad de skal have for en overnatning!

Så vi fik bakket ind - ja det er så også muligt nu - koblet til og så var det ellers ud til vandet og se om Stillehavet var koldt.

Det var det! - men ungerne og Lone fik dyppet sig - men ikke særligt langt ud da der var store bølger og meget strøm. Lone gik også en smule amok - da her er pelikaner som kommer forbi flokke og dykker efter fisk. Dem prøvede hun at få nogen billeder af - men det er ikke helt nemt.

Tilbage og grille lidt aftensmad. Et familiemøde hvor de sidste dage blev aftalt og så er det ved at være sengetid.

Vi har lidt længere køretid op langs kysten end først beregnet. Herfra hvor vi er i Malibu - er der fem en halv time til Oakland - men der er 6 timer til vores campingplads uden for Monterey. Det er simpelthen fordi vi kører via Highway 1 og turen til Oakland (afleveringsstedet for Bogbussen) er via motorvejen.

Så der bliver lidt mere køretid de næste på dage - men så er det også med en vildt flot udsigt.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar